Välkommen! Låt oss berätta!

Bbeabridge är en ideell organisation med som syfte och historia att lyfta upp unga och använda broar som kultur och event för att synliggöra det Goda. Vi har haft en hel del saker för oss under de åren som vi varit verksamma. Se HÄR.

Dock har vi nu 2022 startat upp ett internationellt samvarbete med Galicien för att skapa vår första "filial", broderskaps och systerskaps organisation i Galicien. 

Se gärna vår Portfolie


Vi har ett pågående samarbete i Sverige med den Sociala Plattformen Kul&Reko. Tryck HÄR Där finns Bbeabridge och den andra kulturella organisationen Kul&Reko

Bbeabridge Internationalisering


Nu startar vi upp vår första broderskap/systerskaps förhållande med Spanien genom Bbeabridge filial i Galicien. Är du Redo för kulturellt utbyte med Sverige Galicien? Vi välkomnar dig varmt att komma med på en kommande resa med oss. Det finns många gemensamma broar att gå på, spanska språket, musik, event, vandringar, historia med vårt svenska Helgon Birgitta, sport, hälsa, matintresse, träffa folk, ha kul. Vi välkomnar dig att ta del och vara delaktig i vårt samarbete som startar upp 2022.

Vill du vara medlem redan nu, välkommen in, tryck här


Medlemmar i Bbeabridge ska vandra tillsammans den 20 juni i en vecka. Vill du följa med och ta del, kanske medverka i en filminspelning. Starta nu som medlem så kontaktar vi dig så du kan vara med vår kommande MasterMind grupp för att organisera resan.

Gå med oss sommaren 2022

@lla får plats, välkommen!

Vår historia. En svensk hjälte


Nu borstar vi av dammet av en av våra svenska hjältinnor. Eller känner du någon som skulle våga gå från Sverige hela vägen till Spanien? Skulle du våga göra det? Det tog över 3 månader att ta sig dig på 1300 talet. Känner du till Heliga Birgitta.

Diplom.


Det går att få ett Diplom efter sin vandring. Dock måste man gå minst 100 km för att kunna kalla sig pilgrim. Cyklar du eller rider så är minimum 200 km. Det kan ta ca 5 dagar för att gå den sista delen av vägen. Då kan man börja i en by 111km från Santiago. Vissa går hela vägen vilket är brukligt att säga börjar i Roses Valles, Frankrike och tar ca 5 veckor att gå för att komma fram till Santiago. Dock går människor från hela Världen vägen. Heliga Birgitta gick på 1300 talet och det sägs att resan tog 3 månader. Med rövare och tempelriddare. Nu är det din tur att gå vägen som är skrivit i stjärnorna. Din väg är ingen annans väg. Här är ett foto av Hannika Öberg som är Bbeabridge grundare. Hon har gått vägen fyra gånger, varje gång är ett äventyr, säger hon.